Inwear klæder dig bæredygtigt på

Mode 0 Kommentarer

Bæredygtighed er ”in” – uanset hvor man kigger hen på forbrugermarkedet, er bæredygtighedsperspektivet taget op til vurdering. Du kan købe økologisk mad indenfor alt det kulinariske, du skal blot kigge efter Ø-mærket eller Fairtrademærket. Og skal du investere i nye møbler, kan du også vælge møbelproducenter der støtter op om en bæredygtig produktion.

Det ser dog anderledes ud for modebranchen. Går man ind i en tøjbutik, har man ikke helt de samme muligheder som forbruger. Det er dog tilfældet, at forbrugerne ikke efterspørger bæredygtighed. Det viser undersøgelser.

Sustainable Apparel Coalition

Men et nyt mode-fællesskab mener, at det skal være nemmere for forbrugeren, hvis de skal tage stilling til bæredygtighed, når de køber tøj. Inwear er en del af denne sammenslutning, ved navn Sustainable Apparel Coalition.

Inwear er medlem af organisationen, sammen med lidt under halvdelen af den globale modebranche, med det formål at lave et globalt mærke, der skal vurdere bæredygtigheden af de enkelte produkter.

Derfor kan du med god samvittighed købe, Inwear tøj, sko, accessories og meget mere. Inwear er dansk tøj af højeste kvalitet for kvinder med selvtillid, og du kan købe et stort udvalg af kollektionen hos Stylepit. Det er et mærke de fleste kan stå inden for. Endeligt, er meget af tøjet tidsløst, hvilket betyder, at tøjet kan bæres i flere sæsoner. Dette gælder også det lækre udvalg hos Stylepit.