Sund hud

Huden

Huden præges af solen, det vi spiser, den væske vi indtager, vores generelle sundhed og om vi eksempelvis har været i byen dagen forinden. Vores hud er meget følsom overfor påvirkninger i det hele taget. Vi skal passe på den, så den kan stråle og være smuk hele livet. Der er masser af tip til sund hud på internettet og i forskellige ugeblade.

Væske

Det er vigtigt du drikker vand. Det er ikke nok med the, kaffe og læskedrikke. Din hud har brug for helt almindeligt vand til at skylle affaldsstofferne ud med. Ellers vil de ophobe sig i kroppen og man vil med garanti kunne se det på din hud. Det kan godt være du ikke kan se det med det samme, men med tiden vil du få mere tør hud, hvis du ikke drikker vand.

Vitaminer

Det er fint at tage en multitablet, men det erstatter altså ikke en sund og nærende kost. Det er der en helt logisk forklaring på og det er fordi, man ikke ved nok om vitaminpiller til at kunne konkludere, at de hjælper på din hud. Du vil sikkert opdage at helsebutikker prøver at tjene styrtende med penge, ved at påstå at visse vitaminer hjælper på rynker. Men sandheden er desværre, at ingen ved om det hjælper. Den bedste måde at få vitaminer på er at spise grøntsager og frugt. Spis rigeligt af det, foruden vitaminer får du også en masse sunde fibre, som er godt for dit tarmsystem.

Solen

Du skal beskytte dig mod solens stråler ellers kan du få solskader, der kan give hudkræft. Du kan beskytte huden på flere måder. Du kan bære tøj, der beskytter mod solens stråler. Du kan også bruge en solcreme dagligt og justere faktoren efter vejr og årstid. Du kan få den rette vejledning vedrørende dette på apoteket.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *