Gillette Venus razor blades er ideelle til kvinder

Mit liv 0 Kommentarer

Alle kender til Gillettes produkter, da firmaet jo står for omkring 80 % af hele markedet for barberskrabere i verden. De har skrabere designet til både mænd og kvinder, og faktisk er den største forskel selve håndtagets design. Selve barberbladene er rimelig ens men med små forskelle. Til visse lejligheder kan man nøjes med en engangsskraber, der ofte kun har 1-2 blade monteret, og de kan som regel også kun anvendes få gange, før de skal kasseres på grund af slitage. Kvinders oplagte valg er Gillettes Venus serie, der består af 5 forskellige modeller. I det følgende beskrives mulighederne med Gillette Venus razor blades.

Barberskrabere er hurtige og nemme at anvende

Både kvinder og mænd er ofte ret forfængelige med hensyn til uønsket hårvækst, uanset om det er i ansigtet, under armene, omkring kønsorganerne eller på benene. Vi ønsker at have en glat hud uden hår, så derfor vælger en del også at få en permanent laserbehandling eller en omgang voksbehandling med jævne mellemrum. Man kan så supplere med en elektrisk barbermaskine, en epilator maskine eller ved at bruge den traditionelle barberskraber.

Tidligere fandtes der kun barberskrabere med 1 eller 2 blade, men så udviklede Gillette jo bestselleren Mach 3, der anvendte 3 blade til at skære med. Alle bladene har separat affjedring, således et strøg med barberskraberen går hen over en ujævn overflade med en perfekt berøring, således hårene skæres helt nede ved huden.

Faktisk sørger de smarte indikator stripes for, at hårene løftes en smule op, lige før barberbladet skærer håret over. Indikator stripes fortæller også, når barberbladene er ved at være nedslidt, idet farven derved forsvinder i takt med bruget af skraberen. Gillette Venus razor blades er en tro kopi af Gillette Mach 3, der jo hovedsageligt var fremstillet til mænd. Der findes en version i Venus serien med 5 blade, og denne Venus Embrace er en tilpasset kopi af Gillette Fusion til mænd.

Sådan sparer du mange penge på barberblade

Det er ret kostbart at købe barberblade i butikkerne, hvor en pakke med 4 blade ofte koster langt over 100 kr. Du bør fremover købe dine barberblade på nettet i en alsidig webshop, der har alle modeller på lager. Det er jo risikofrit at handle hos en anerkendt webshop, da du jo får varen tilsendt efter et par dage.

Du kan endda få pengene retur, hvis du fortryder købet. Det er jo både nemt og hurtigt at bestille hjemmefra, og den største fordel er rabatten, der typisk ligger på 25-50 % af priserne i de fysiske butikker. Du kan finde gode tilbud på Gillette Venus razor blades hos Postmeshave, der har billige priser og et stort udvalg i deres sortiment.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *