Tips til det perfekte outfit til årets julefrokost

Har chefen varslet at der bliver gjort ekstra meget ud af årets firmajulefrost med en tur på Oslobåden? Så er der lagt i ovnen til en fest af de helt store. Det betyder også, at du allerede nu kan gå i gang med at finde det perfekte outfit til årets største arrangement.

Pift ’Den lille sorte’ op til julefest

’Den lille sorte’ er en betegnelse som selveste Coco Chanel opfandt tilbage i 1926 om den lille knælange og tætsiddende, sorte kjole. Det er en vaskeægte klassiker i garderoben og ikke mindst til julefrokosten, fordi den kan styles i det uendelige.

Sæt den sammen med store, voluminøse smykker, røde læber og et par høje stilletter enten i en neutral eller mere iøjnefaldende farve. Så har du et klassisk og samtidig stilfuldt julefestoutfit.

Skru op for festen med pailletter

Elsker du ligesom mange andre piger alt, der glitrer? Så er pailletkjolen lige sagen til julefrokost – og nytårsaften for den sags skyld. Du kan enten investere i en kjole med et pailletmønster eller gå all in med en kjole fyldt med pailletter. Vælger du det sidste, så gå efter pailletter i brune, sorte eller mørkeblå farver frem for pailletter i sølv – det kan hurtigt få dig til at ligne en omvandrende diskokugle.

Du kan også købe en nederdel fyldt med pailletter og sætte en sort enkel top til, så får nederdelen lov til at træde frem, og du bliver lidt mere pailletdiskret.

Gør plads til julemaden i en stilfuld buksedragt

Du behøver naturligvis hverken hoppe i nederdel eller kjole for at blive elegant og stilfuld til årets store fest. En buksedragt er et godt alternativ, hvis du ikke er den store kjolepige.

Gå efter en lidt løstsiddende buksedragt (så er der plads til al julemaden, uden du skal bekymre dig om den synlige oppustede mave) og sæt et bælte i taljen, hvis du har en smal talje. Sæt smykker, en clutch og høje hæle til, så er buksedragten mindst lige så stilful som en kjole.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *