Gør noget godt for din stil: Brug flere farver

Mode 0 Kommentarer

Det lyder næsten helt kliché. Det er det bare ikke. Det er nærmere et opråb til alle skønne kvinder om, at vi skal bruge flere farver, når vi kombinerer vores outfit. Mulighederne er nemlig mange. Og derfor er det en skam, at der ikke er flere, der benytter sig af nogle af de mange mulige alternativer, der findes, når vi taler om farverigt og spændende tøj.

Har du eksempelvis hørt om Masai? Masai er et dansk mærke, der blev grundlagt af et dansk søskendepar tilbage i 1992, og siden har tøjet været kendetegnet ved det feminine look, farverige og håndlavede stil og naturligvis de smukke prints og mønstre, vi finder på flere bluser og kjoler. Var det noget?

Klæd dig som Masaierne

Hvis du synes, at ordet Masai ikke lyder bekendt som noget, der relaterer sig til mode, så er det fordi, at ordet stammer fra en populær afrikansk stamme af samme navn. Masaierne har alle dage været kendte for deres farverige og håndlavede tøjstil, og det er noget, der har vakt interesse her i Vesten.

I hvert fald findes der i dag et populært og super smukt dansk mærke ved samme navn, der tøjmæssigt har ladet sig inspirere af dette populære afrikanske folk.

De forskellige pieces fra Masai, hvad enten det er bluser, bukser eller kjoler, er bare unikke at bære. Komforten er så absolut i top, og det samme er det stilrene design. Vi har at gøre med et brand, der formår at mikse smukke og stilrene farver med komfort – det er en vinder i garderoben.

Mørke farver har da sin charme

Bevares, de mørke farver har uden tvivl også deres charme – og det er et hovedargument, som mange benytter, når de udelukkende klæder sig i de mørke farver. Men forsøg i stedet at sprede smil ved at klæde dig i noget farverigt. Se hvad folk siger, for du skal nok få dig nogle kommentarer med på vejen. Som regel plejer de at være positive, og det smitter ofte også af på humøret.

Der er ingen tvivl om, at du kommer til at rocke de farver, som du vælger. Prøv det, før du siger, at du ikke kan lide det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *