Få skønhedstips med stjernetegn

Horoskop

Horoskop betegnes som en beskrivelse af en persons liv på baggrund af udseendet af stjernehimlen på fødselstidspunktet. Stjernetegnene er fordelt på 12 forskellige perioder på året, hvilket gør, at man ved at kende sin fødselsdato kan finde sit eget stjernetegn. Horoskop kan derfor bruges til at forudsige ens dag, uge, år eller endda hele ens liv. Horoskoper fortæller også noget om menneskets personlighed, da alle stjernetegn er tilknyttet specielle personlighedstræk. 

Tips og tricks til hverdagen

Denne nye viden om ens personlighed og den mulige forudsigelse af ens dag ud fra horoskopet gør, at man også kan forudsige ting som fx. kærlighedsliv, karriere, økonomi – man kan sågar få daglige horoskop med tips til mad, hus/have eller skønhed. Nedenfor har jeg listet det daglige horoskop med skønhedstips.

Stenbuk

Idag er et godt tidspunkt til at sy løse knapper på, lægge for lange bukser op og i det hele tiden få orden på garderoben. Dette vil straks få dig til at føle, at du har bedre styr på livet.

Vandmand

Brug tid på at kigge dig selv i spejlet idag. Komplimenter dig selv. Indrøm det – du er meget pænere, end du tror.

Fisk

Gå til frisør og medbring et billede af den frisure, du ønsker. På denne måde sikrer du dig, at frisøren får den rigtige idé om den stil du går efter.

Vædder

Lav små forandringer i din hverdag for at få det bedre. Tag trappen i stedet for elevatoren. Skift til te i stedet for kaffe. Små forandringer kan have stor betydning for din sundhed og dit udseende.

Tyr

Vær omhyggelig med at læse ingredienslisten og vejledningen, før du kaster dig ud i hårfarvning eller voksbehandling. På denne måde undgår du smertefulde hudreaktioner og dårlige resultater.

Tvilling

Forsøg at få tips og tricks når du handler i kosmetikbutikker eller er ved kosmetologen. De kan måske åbne dine øjne for at prøve nye teknikker eller produkter, som vil gøre en stor forskel.

Krebs

Har du problemer med at finde en parfume der passer perfekt på dig? Overvej at få lavet en “costum-made” parfume. Som en bonus ved du, at der med denne parfume ikke vil være nogen, der dufter helt som dig.

Løve

Lad være med at blive for påvirket af dine veninders forandringer. Bare fordi den page klæder din veninder vildt godt, er det ikke sikkert, at den vil være for flot på dig.

Jomfru

Lad være med at presse dig selv til at se perfekt ud hele tiden. Forsøg at være mere afslappet med dit udseende. Det er ikke verdens undergang,  hvis din neglelak skalder, eller en tot hår er faldet ud af din håropsætning.

Vægt

Overvej at få lavet en lille forandring frem for at udskifte halvdelen af din garderobe eller klippe dit hår af. Nogle gange behøver man blot en diskret forandring for at komme i bedre humør. Få klippet pandehår, køb et par nye sko eller prøv en ny læbestift.

Skorpion

Sørg for at få nok pauser i løbet af dagen. Dette vil faktisk gøre dig meget mere produktiv. Brug fx. frokostpausen på at få en sund, lækker frokost i stedet for blot at stirre ind i computerskærmen.

Skytte

Forsøg ikke at blive overtalt af tøj- og kosmetiksbutikkernes ekspedienter – ligemeget hvor overbevisende de virker. Deres job er at sælge dig ting, men det er dig, der rent faktisk skal bruge pengene.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *