3 gode instagrams

Instagram er et verdens medie, alle har det, uanset alder, bopæl, uddannelse, udseende mm. Der er så mange profiler, at det er umuligt at finde hoved og hale i dem. Jeg har fundet 3 forskellige instagrams, der er værd at følge.

BYNOW

Et af mine nyeste fund er @bynow. Denne instagram er drevet af Daniel og er en sindssygt fin instagram, der indeholder skøn mode til manden. Ind i mellem sniger der sig også et par mad billeder ind og andet godt. Helt sikkert er follow værd!

ALEXANDRABRING

Hvis du er til flotte kroppe, træningsinspiration, skøn mad og lyst hår er @alexandrabring bestemt noget du bør tjekke ud. Profilen er drevet af svenske Alexandra Bring og du finder små træningsvideoer, der er rigtig god inspiration, en masse billeder af Alexandra Brings krop, som er to die for, samt fint træningstøj og meget andet.

NETTENESTEA

@nettenestea er drevet af den smukke norske blogger Annette Haga. Du finder en masse flotte billeder, naturligvis i fantastisk kvalitet, af cool outfits, fine køb, mad og meget mere. Denne instagram booster af inspiration til lækre ting, særligt sko og tøj, og den giver således også anledning (og lyst) til, at få lavet en stor opsparing, så man kan få indkøbt de lækre ting.