Få styr på krøllerne

Mit liv 0 Kommentarer

Er du én af dem med dårlig hår dag, og så endda lige lidt for ofte. Du synes alle andre end dig selv har lidt for velfriseret og præsentabelt hår, hvor selv en vind ikke vil slå hårets selvtillid ud. Du ønsker lidt volumen i dit hår, så det ikke står sjasket og flat som en kedelig regnvejrsdag. Der er ingen tvivl om, at de fleste piger drømmer om den charmerende hjerteknuser og sanger, Christophers perfektsiddende hår. Drengene disser det måske mere, og kalder det ”Wannabe-Justin-Timberlake-Nuddelhår”, men inderst inde er de mindst lige så jaloux som pigerne. Bare rolig, om du er dreng eller pige, vil du nu kunne følge guiden til at få de famøse Christopher krøller!

Få krøller som Christopher

Hvis du er perfektionistisk og har tålmodighed er det helt sikkert et plus, da Christophers krøller tager lidt tid at lave. Hvis du ikke er nogle af delene, ja, så er det selvfølgelig et plus, hvis du er født med naturlige flotte krøller eller elsker at sætte hår på dine venner eller veninder. Følg nedenstående trin:

Trin 1:

Krøllecreme eller hårvoks, skal smørres i håndfladerne og herefter fordeles jævnt i håret.

Trin 2:

Krøllejernet skal sættes i stikkontakten, og først benyttes, når det er opvarmet for at få den optimale effekt. Dette trin tager længst tid, da du skal tage en lille sektion af hår, som du skal krølle.

Trin 3:

Får at de flotte krøller skal holde i længere tid, skal du bruge hårspray i hele håret. Du kan også vælge at bruge voks til dette, men pas på med at bruge for meget. Du skal ”kramme” dit hår med voksen, således at krøllerne ikke løsner sig, og trækker sig fra hinanden.

Du skal stå ekstra tidligt op om morgen, hvis du ønsker et hårlook, der sætter Christophers krøller til grund. Du kan forvente dig med 1 times styling foran spejlet, men det er det hele værd, da looket passer i alle sammenhænge.

Kom tættere ind på Christopher’s liv, interesser og hårrejsende karriere. Og synes du Christopher virker som en fin fyr, og ikke kun er en fyr med flot hår? Så kan du læse meget mere om ham i de kulørte blade.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *