Mode: tricks til dit sommerlook

Mode 0 Kommentarer

Små detaljer gør ofte en stor forskel for vores look, og dette gælder også sommerlooket. Heldigvis er der altid råd at hende, når det gælder mode. For med små ændringer i dit look, kan du komme til at fremstå endnu mere sommerklar, end du er i forvejen.

Få sommerlooket

1. Markeret talje

Hold varmen i de lyse sommernætter med en chunky strik ud over et feminint pencilskirt. Marker taljen med et tyndt bælte, og fuldend looket med et par wedges i samme farvenuance som bæltet. Så har du stadig mulighed for at være med til sommerens strandfester uden at skulle fryse – og samtidig ser du godt ud.

2. Badedragten

Din badedragt fungerer ikke kun på dovne stranddage, du kan også bruge den som top under en blazer og et par jeans. Ja, det er faktisk en mulighed og kan godt se ganske flot og smart ud! Hvis du mangler en flot badedragt, kan du nemt få fat i en på Zalando fra Seafolly til 760 kr.

3. Bar ryg

Designere er vilde med de helt tynde stropper og en bar ryg denne sæson. Hvis du ikke tør smide bh’en helt, skal du i stedet anskaffe dig en bh uden ryg og stropper. Du har måske ikke hørt om dem, men de findes – prøv for eksempel Go Bare Backless Strapless Push Up Bra fra Fashion Forms. Deres strop- og rygløse bh sidder fantastisk!

4. Mavebluser

Hører du til blandt dem, der ikke lige er nede med at vise maven frem i sæsonens mavebluser, er der råd at finde. Tag en body eller stram tanktop på under maveblusen i en kontrastfarve, så det virker gennemtænkt og ikke som en nødløsning. Det ser ikke kun sommerligt ud, men det ser også vildt fedt og har en anelse af streetlook over sig.

Kom godt i gang med disse råd. Mode tager aldrig fejl – du kommer til at se meget mere sommerlig ud, end du før havde forestillet dig du kunne.