Oplev sommeren iført Salomon sko

Mode 0 Kommentarer

Et must til sommeren

Hver end du skal på storbyferie i New York, fjeldvandring i Norge eller cykelferie på Fyn er et par gode og behagelige sko et must til sommertiden. Salomon sko er et godt bud på funktionelle og behagelige sko, som er perfekte til at udforske de smukke sommer-omgivelser med.

Høj kvalitet

Skoene er af høj kvalitet og testet i deres respektive miljøer. Salomon er kendt for funktionelle produkter til det aktive folk og byder på et bredt udvalg af komfortable sko – lige fra sandaler til vandrestøvler. De specialiserer sig især indenfor løbesko til trail-løb og konkurrence løb. De har altså både lette og fleksible sko samt mere robuste sko til det hårde terræn. Der kommer dog hele tiden nye modeller, så der altid er en sko til ethvert behov.

Pas på dine fødder

Det er vigtigt at vælge de rigtige sko for at passe på sine fødder og hele sin krop. Ellers kan det gå ud over din kropsholdning og give rygsmerter – og naturligvis ømme fødder. Selvom mange af os gerne vil gå i moderigtige og flotte sko, er det altså vigtigt også at give komforten en tanke. Man ser jo heller ikke vildt køn ud med en dårlig kropsholdning? Derudover er det også vigtigt at vælge nogle sko, dine fødder kan ånde gennem – så fodsved ikke bliver fanget i skoen og forårsager svamp. Sidst men ikke mindst skal skoen passe på foden – dvs. at det skal være den rigtige størrelse og ikke være for bred eller smal. I tilfælde af forkert størrelse vil skoen enten virke for tung eller der vil komme irriterende vabler. Salomon er et godt valg af sko, da de tilbyder god fodkomfort og stor åndbarhed. Find din nærmeste salomon-forhandler for at finde en sko, der passer netop til din fod og dit behov.

 

Billede: Ray Bouknight