Guide til basis sko

Mode 0 Kommentarer

En af de vigtigste regler indenfor shopping, mode og stil, er at altid have basis/klassiske items i dit klædeskab, sådan undgår du tøjkriser. Med basis items får du det nemmere med at kombinere med hinanden eller andet tøj, hvor resultatet kommer til at se fantastisk ud. Du genkender det sikkert, det med at når man er ude og shoppe kommer man nemt til at købe for meget af statement items, hvilket resultere i at man ofte vil have svært med at kombinere et outfit. Derfor er altid godt at sidde inde med nogle basis items, som gør det nemmere at fuldende et outfit. Her er 5 basis sko som er musthaves til klædeskabet, de går med alt og kan enten afdæmpe eller opfriske ens outfit.

1. Ballerina 

Dette er en klassiker som alle kvinder burde mindst eje et par af, de går super nemt til alt slags tøj. For et mere hverdags og afslappet look kan man style dem med et par skinny jeans, en t-shirt og med eller uden en blazer. For et mere feminint eller festligt look kan man style dem med et sød kjole eller nederdel.

2. Sneakers

Super smart at være indehaver af sådan et par, de er behagelig og praktiske til dage hvor man skal gå meget eller deltage i fysiske aktiviter. Og så kan man hurtigt style dem med et par skinny jeans og en t-shirt.

3. Chelsea boots

En af de mest populære sko, og de bliver ved med at trende. Det er super dejligt at sidde inde med sådan et par af disse, da de passer til læderjakken, skinny jeans og en masse andre slags outfit. Du kan nærmest gå rundt i dem i al slags vejr, forårs-, sommers og efterårs vejret. De er super lækre og en stor kompliment til ens outfit.

4. Gummistøvler

De bliver super praktiske at have når det regner, til slud vejr og til festivals sæsonen. I stedet for at skulle købe nogle gummistøvler i ringere kvalitet fordi det bare lige er hurtigt til denne festival, så er det meget bedre at investere i nogle kvalitets støvler som holder længe, og ser fashionabelt ud. Nogle du også kan have liggende til næste sæson eller andre dage.

5. Stiletter

Dette burde at være et MUST!, alle mode bevidste piger burde at eje et par. De kan hurtig formalisere et outfit, og bliver super praktiske til et formelt event. Stiletterne gennemføre ens outfit, og er en af de mest feminine fodtøj at have på, de er et stort kompliment til benene.