Tosset med mode

Mode 0 Kommentarer

Flere og flere bliver beviste omkring mode, både når det kommer til tøj, men også til indretning! Mode er i konstant udvikling og det kan være svært, at følge med i alle de seneste trends. Læs mere om mode her.

Mode kan være mange ting, alt indenfor sko, strømper, hår… Faktisk pretty much alt. Hvis du gerne vil vide mere om mode, kan du se en masse artikler, der omhandler forskellige former for mode på elle.dk, se desuden historien om smukke Cara Delevingne, der nu bliver Topshops ansigt her, den kan også ses herunder.

Cara Delevingne er en meget eftertragtet model

Der findes ikke det den smukke britiske topmodel Cara Delevingne ikke har lavet. På modellens CV findes både shows, kampagner og reklamefilm for de fleste store modehuse, hun har forsøgt sig med skuespil, hun kan synge og senest blev det offentliggjort at hun skal designe en kollektion for DKNY. 

Det er da heller ingen hemmelighed, at hendes agent er yderst selektiv og siger nej til mange af de, med stor sandsynlighed velbetalte jobs, den unge Cara Delevingne får tilbudt. 

Men noget der er blevet sagt ja til, er TOPSHOPs AW14 kampagne, som Cara Delevingne skal repræsentere på egen hånd. Hun bliver dermed den første solo-model i en global kampagne for det populære highstreet-brand, skriver Vogue.co.uk 

Nyheden kommer ikke som nogen stor overraskelse, da Cara tidligere har gået show for Topshops Uniqlo brand, deltaget i mange Topshop-events, og har delt sin kærlighed til brandet flere steder, og særligt til kollegaen Kate Moss’ kollektion, som det ses i videoen her.

… Tør man håbe på en Cara for Topshop-kollektion i nær fremtid? Vi glæder os i første omgang til at se billederne til AW14 kollektionen, der endnu ikke er blevet offentliggjort. Men når de bliver det, kan du selvfølgelig se dem på ELLE.dk …