Få styr på den klassiske garderobe – og undgå tøjkriser

Moden skifter hele tiden, og det kan derfor være svært at følge med – både økonomisk og mentalt. Men hvis du investerer i klassiske snit og gode materialer, får du opbygget din garderobe med items, der aldrig går af mode, og som du kan finde frem igen og igen. Dertil er det vigtigt, at du går efter klassikere i god kvalitet. Eksempelvis kombinerer modebrandet Betty Barclay feminine og klassiske snit med et moderne snit og langtidsholdbare materialer – det gælder derfor om at finde de styles, som kan holde i skabet de næste mange år.

Læs med her og få tips til de største garderobeklassikere, der kan redde selv den værste tøjkrise.

En lækker, tynd strikcardigan

Det gør ikke noget, at dit tøj både er praktisk og ser godt ud på samme tid, vel? Med en lækker cardigan i strik får du et brugbart item til enhver lejlighed. Den kan nemlig bruges opknappet til et par jeans og tilknappet til en nederdel og skjorte. På den måde kan du tone den op og ned og gøre den både casual og elegant – det gør den til en klassiker i skabet.

Den lille sorte

Hvem kender ikke til det at stå opgivende foran tøjskabet med et opgivende udtryk, når der skal sammensættes et festoutfit? Her kan ’Den lille sorte’ – et begreb som Coco Chanel opfandt i 1926 – redde dig for mange frustrationer. Den elegante sorte og knælange kjole er en klassiker, som kan fås i mange varianter og snit, så du kan finde den rigtige til dig. Den er let at style op og ned med tilbehør, smykker og makeup. Og et er sikkert: Den lille sorte går aldrig af mode.

Enkel hvid skjorte

En klassisk garderobe er ikke fuldendt uden en hvid skjorte. Den kan bruges på et hav af forskellige måder, både til en nederdel, jeans eller under en kjole. Den passer ganske enkelt til alle – uanset stil og personlighed. Faktisk blev den hvide skjorte introduceret som natskjorte tilbage i 1700-tallet, men blev i starten af 1900-tallet moderne.

Behagelige jeans

Jeans er den mest populære beklædningsgenstand over hele verden. Og det er der god grund til. Et par jeans kan nemlig styles i det uendelige, uanset om du skal til fest eller på job. Det gør dem uundværlige i din klassiske garderobe.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *