Stylingtips til det kolde vintervejr

Hvert år, når sommeren smelter sammen med efteråret, bliver vi ganske vist begejstrede for at forny vores garderobe. Men misforstå os ikke, vi elsker den lette, bløde mode, der kommer med varmt vejr – men den kølige, skarpe efterårsluft giver os lige så mange muligheder. Men når efteråret bliver til vinter og flere lag bliver obligatoriske i modsætning til en mulighed, begynder vi at løbe tør for ideer.

Men bare fordi vejret bliver koldere, betyder det ikke, at vi kollektivt skal fratræde os fra at give op på stil – det betyder bare, at vi alle må tænke lidt mere kreativt, når vi klæder os på om morgenen.

5 modetips til den kolde vinter

  1. Lag på lag er ikke kun enormt praktisk når vinteren banker på døren, det er også en smart måde at sammensætte et cool look på, da lag på lag funktionen, giver mere dynamik i outfittet. Sammensæt for eksempel en lang sommerkjole med et par strømpebukser og en tyk lækker sweater.
  1. Lad dine støvler stjæle showet. Lækker vintermode handler virkelig også om flot fodtøj. Et par feminine støvler kan både pares med en nederdel, kjole eller et par bukser, hvorfor de er virkelig anvendelige hele vinteren igennem.
  1. Giv dine jakker nyt liv med et bælte. I midten af ​​vinteren er det temmelig uundgåeligt, at du vil begynde at føle lidt træthed, når det kommer til den samme kedelige vinterfrakke dag efter dag. Tilføj nyt liv til din frakke ved blot at sammensætte den med et bælte.
  1. Hyld pelsen, altså faux pels. Det er en sikker vinder, hvis du vil gå vinteren i møde med et stilrent og smart look. De findes i mange forskellige modeller, faconer og farver, så det er bare med at slå dig løs.
  1. Eksperimenter med tørklæder. Halstørklæder kan bæres på mange flere måder end simpelt viklet rundt om halsen, og vinteren er den perfekte tid til at eksperimentere. Vi elsker det retro look af et tørklæde, der er bundet rundt om dit hoved, bæltet på toppen af ​​en jakke eller endda bundet i en knude omkring skuldrene.

Find lækker vintermode hos Johs Fashion tøjbutik

Er du på udkig efter et nyt flot outfit, men synes du lidt det er en jungle at skulle finde noget nogle gange? Så kunne du eventuelt tage et tur forbi en Johs Fashion’s tøjbutik, hvor du finder masser af muligheder, moderne tøj og kyndig vejledning, der kan hjælpe dig med at se godt ud, når det er for koldt at håndtere selv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *