Summer essentials

Mode 0 Kommentarer

Nu når sommeren er inde for døre er det på tide at der skal friskes lidt op. Her er nogle af de lækreste summer essentials for denne sommer

Sun glow limited edition fra the bodyshop har en lækker og frisk duft, og gør bene bløde og sommer klar. Denne creme er et must for dem der elsker en frisk og lidt fræk duft til sommeren.

Essie neglelak turkis er en lækker og frisk farve, som fremhæver den solbrune farve, ikke nok med dette er det en enkel og smart måde at peppe sit outfit op på, da det er en frisk farve, der ikke stjæler for meget opmærksomhed fra outfittet.

Til sommer er det vigtigt at have nogle lækre shades. Disse solbriller fra ray ban (aviator) fremhæver igen den lækre solbrunefarve, da stellet er guld og brun. Man kan godt se øjnene igennem dette lysebrune glas, hvilket kan virke flirtende og spændende.

Denne lækre duft fra Calvin Klein har lige gjort sommeren lidt sjovere, ikke nok med dens friske udseende har den en super lækker duft og er perfekt til både en tur på stranden, en shoppetur men den kan også benyttes til om aftenen, hvor man vil gøre indtryk.

Om sommeren er det vigtigt at have fugtuge og lækre læber. Læbepomaden fra Eos er en super løsning, den fugtigøre læberne langvarigt g dufter rigtig dejligt. Til sommer ville jeg foreslå duften Raspberry, da den er frisk og sød.

Nu når det er tid at vise benene skal de helst se lækre og bløde ud. Men denne body scrub fra Sephora bliver det lidt nemmere, da den blødgøre benene og dufter lækkert. Til sommer ville jeg foreslå den der hedder Lagon.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *