Kom i kontakt med din feminine side

Mode 0 Kommentarer

Er du kommet lidt for langt væk fra din feminine side i hverdagens stress og jag? Kommer du lidt oftere med undskyldninger for, hvorfor du godt kan tage joggingbukser og hættetrøje på for tredje dag i træk? Så har du brug for at komme tilbage til dit feminine jeg – og det skal gøres med en grundig make-over af garderoben!

Klæd dig feminint

En af de helt store ændringer du kan foretage for at hjælpe dig selv i gang, er at skifte tøj! Den absolut hurtigste vej til at blive feminin er helt klart at hoppe i en kjole eller nederdel – det vil din partner også elske dig endnu højere for at gøre. Er du ikke så meget til det helt feminine udtryk, kan mindre også gøre det. Hvis du er vant til at hoppe i de samme sneakers, som i øvrigt er ved at være godt slidte, jaa så prøv at skifte dem ud med et par trendy stilletter eller støvletter. Når nu du er i gang alligevel, kan du også godt smide hættetrøjen eller den store oversize bluse du har på, og skifte den ud med en feminin top. Det fremhæver dine smukke kurver! Din garderobe har meget at gøre for dig, så hvis du gerne vil undgå at komme tilbage i gamle vaner, så smid det maskuline tøj ud!

Shop amok hos Stylepit

Noget jeg helt sikkert vil anbefale dig, er at klikke dig ind på Stylepit,  og finde kategorierne støvler, støvletter, toppe og jeans. Her vil du lynhurtigt finde frem til feminint og flot tøj, som vil fremhæve dine kurver og kvindelige sider. Det er her jeg shopper igennem, når min garderobe virkelig trænger til at blive skiftet ud på ny – altså når jeg er blevet lidt for forfalden til at vælge de lidt store bluser og joggingbukser. Der er ingen grund til det, for vi kvinder er smukkest, når vi gør noget ud af os selv.

Så god shoppetur!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *