Superdry

Mode 0 Kommentarer

Superdry

Superdry blev dannet i 2003 og har lavet en masse karakteristisk tøj siden. De er kendt for et farverigt design og et eksperimentelt udtryk. Superdry har dermed vist at de kan præstere en masse forskellige ting. De følger ikke bare tidens trends, de fornyer og tror på deres egne idéer. Det er noget vi danskere elsker. Men vi elsker selvfølgelig også tryghed, hvilket ligger dybt i enhver af os. Men Superdry tager højde for dette, da de har et rigtig solidt og holdbart udtryk. De tør at udvide vores horisont, samtidig med det er tøj vi kan relatere til. De bruger mange mønstre og farver, hvilket giver et utrolig lækkert look.

Vind 1500 kr

I øjeblikket kører Streetman.dk  faktisk en kampagne, hvor du kan vinde 1500 kr. Det eneste det kræver er at du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Når man tænker over deres fantastiske tøjdesign, kan det være svært overhovedet at sige nej til et nyhedsbrev. Men mange af os er selvfølgelig bange for at blive spammet. Men heldigvis er vi i Danmark sikret en lovgivning omkring dette, der faktisk er ret streng. Virksomheder må kun udsende reklame til privatpersoner, hvis de har fået tilladelse. Desuden skal man have lov til at fraskrive sig nyhedsbrevet til enhver tid. Det synes jeg man skal benytte sig af. Jeg plejer altid at se nyhedsbrevene lidt an. Hvis de reelt set giver mig nogle nyheder, så beholder jeg dem. Det kræver selvfølgelig også at det er relevante nyheder. Jeg gider ikke læse om gamle nyheder eller nyheder der bare er reklame.

Udsalg og oprydningsudsalg

I øjeblikket har Streetman både almindeligt udsalg og oprydningsudsalg. Der er virkelig mulighed for at gøre et godt køb. Det gælder bare om at se listen igennem med udsalgsvarer. Hvis du er ligeglad med om varen er fra sidste eller forrige år, så kan du sagtens score dig et godt køb.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *