Caroline Fleming om sine skønhedsrutiner

Kendte 0 Kommentarer

Caroline Fleming er en smuk kvinde, og det kan alle bevidne. Caroline Fleming har både flot hår, en smuk hud, en fantastisk krop og så er hendes tøjstil spot on. Læs med og se hvad Caroline Fleming fortæller om sine skønshedsrutiner her.

Smukke Caroline Fleming, der er tidligere baronesse og har deltaget i flere tv-programmer, har været så sød at dele ud af hendes små beauty tips. Jeg har fundet hendes beauty tips på elle.dk, og du kan se hvad de skriver herunder.

Caroline Fleming og skønhed

Der er ingen tvivl om, at 38-årige Caroline Fleming har helt tjek på sit udseende og ikke mindst sin smukke, lyse hud. Hemmeligheden er dog én, som de fleste kvinder kan stjæle, for det er faktisk en opskrift, der er lige ud af landevejen.

“Jeg tror på, at man skal eksfoliere sin hud. Det kan være helt naturligt med sukker og havregryn, og jeg gør det selv en eller to gange om ugen”, sagde Caroline, da hun torsdag deltog i den danske lancering af hudbørsten Clarisonic. 

Selv om Caroline altid fremviser en sund og strålende hud, så fortalte hun samtidig, at hun faktisk tidligere har lidt af pigmentforandringer, og at hun er kommet dem til livs ved hjælp en god creme. Men ud over det, så benytter tv-baronessen sig i dagligdagen af ganske gratis skønhedsråd som at få vand og søvn nok.

Husk du altid kan læse masser af gode historier om de kendte på Billedbladets hjemmeside.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *