DIY – hjemmelavet ansigtsmaske

Elsker du selvforkælelse? Så skulle du prøve en hjemmelavet ansigtsmaske! Læs med her og se hvordan du laver en hjemmelavet ansigtsmaske.

Det er skønt, at gøre noget lækkert for sig selv. Det kan være shopping, hårfarvning, men det kan også være pleje af sin hud. Jeg har fundet 8 ansigtsmasker, som du selv kan lave inde på in.dk og du kan se dem alle sammen herunder.

Hjemmelavet ansigtsmaske med granatæble

Granatæbler er spækket med C vitamin og antioxidanter. Denne ansigtsmaskine fjerner de døde hudceller og giver dig en glat og blød hud.
Sådan laver du ansigtsmasken:
Put 2 spsk. frø fra et granatæble og 1 dl. havregryn i en blender. Put det i en skål og tilsæt 2 spsk. honning og 2 spsk. kærnemælk. Lad den sidde i ansigtet et par minutter og skyl med vand.

Hjemmelavet ansigtsmaske af Yoghurt

Yoghurt indeholder mælkesyre, der kan hjælpe med at fjerne pletter, misfarvning og reducere rynker.
Sådan laver du ansigtsmasken:
Bland ca. 1 dl. græsk yoghurt med 2-3 dråber mandel – eller olivenolie og 1 spsk. honning. Fordel masken i ansigtet og lad den sidde i ca. 20 min. Skyl derefter med varmt vand.

Hjemmelavet ansigtsmaske med Olivenolie

En af de mest dyrebare ingredienser olivenolie er fyldt med antioxidanter og anti-inflammatoriske stoffer, der er godt for dit hjerte. Olivenolie er også god til at fjerne frie radikaler og forebygge rynker.
Sådan laver du ansigtsmasken:
Smør olivenolie direkte på din hud og skrub med en klud indtil huden føles glat og blød. Skyl derefter af med vand.

Hjemmelavet ansigtsmaske med Avokado

Avokadoer er en stor kilde til sundt fedt, der kan hjælpe med at fugte huden og er god til tør hud.
Sådan laver du ansigtsmasken:
Bland en avocado, en æggehvide, 2 spsk. havregryn og 1 tsk. citronsaft. Påfør i ansigtet, lad den sidde i 15 til 20 minutter og skyl derefter med varmt vand.

Hjemmelavet ansigtsmaske med Grøn te

Grøn te er fyldt med anti-inflammatoriske stoffer og garvesyre, der kan hjælpe med at reducere hævelser på huden.
Hvordan laver du ansigtsmasken: Læg fugtige grøn te poser i køleskabet og sæt poserne på øjnene i 10-15 minutter, hvis de er hævede og trætte.

Hjemmelavet ansigtsmaske med grønne oliven

De små frø inde i oliven kan gøre underværker for din hud og er god til at fjerne døde hudceller.
Hvordan laver du ansigtsmasken: Put frøene fra de grønne oliven i en blender og brug massen som en body scrub, når du er i bad.

Hjemmelavet ansigtsmaske med honning

Honning kan hjælpe huden med at bevare fugt og give dig en glattere og fastere hud.
Hvordan laver du ansigtsmasken: Varm en lille gryde af honning over svag varme. Test temperaturen på indersiden af din albue og smør derefter dit ansigt. Lad masken sidde på i 15 minutter. Skyl grundigt med varmt og derefter koldt vand.

Hjemmelavet ansigtsmaske med jordbær

C-vitamin er et naturlig anti-aging stof og jordbær er fulde af det! Du kan spise dem, men du kan også lave denne ansigtsmaske med dem.

Hvordan laver du ansigtsmasken: Put ca. 1 dl. kop frosne eller friske jordbær i en blender. Rør bærrene sammen med ca. 1 dl vanilje eller yoghurt naturel, og 1 1/2 spsk. honning. Smør ansigtsmasken i ansigtet, lad den sidde på i 10 minutter og skyl af med varmt vand.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *