Fred Perry – Tennistøj

Mode 0 Kommentarer

Wimbledon inspireret

Fred Perry er et beklædningsbrand, der kom til verden i slutningen af 1940’erne. Fred Perry er opkaldt efter den engelske tennisspiller Frederick John Perry, der vandt Wimbledon hele tre gange, hvilket har været til inspiration for brandets design.

Mærket blev virkelighed realitet efter den østrigske fodboldspiller Tibby Wegner henvendte sig til Frederick John Perry med en idé. Fred Perry blev første gang brugt i 1952 ved Wimbledon. Mærket blev lynhurtigt en succes indenfor sports verden, og Fred Perry har senere hen udvidet deres sortiment.

Mærket er  i dag  meget stolte over at være det første mærke af britisk arv, der har formået at kombinere sportswear og streetwear. Fred Perry kendetegnes på deres laurbærkrans logo, som Wimbledon har været inspiration til. Tøjet ses også ofte i forbindelse med forbold kampe, da det er et populært brand hos de forskellige fans.

Sådan styler du Fred Perry

Kombiner en Fred Perry polo med et par skinny jeans og et par sneakers fx et par vans, for et afslappet, men eksklusivt og lækkert look, der både passer til sports events og til hverdag. Hvis du ikke er til skinny jeans, kan en t-shirt fra Fred Perry også sagtens fungere sammen med et par normale jeans, og andre sneakers end vans. Køb dit nye Fred Perry tøj her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *