Den fashionable tunika

Mode 0 Kommentarer

Tunikaen har længe været en udskældt beklædningsdel i modeverdenen. Nok fordi dens praktiske snit kan misbruges af designere til at skabe tunikaer der har en tendens til at sluge kroppen så man mest af alt ligner et telt, og hvem har lyst til det? Men der findes altså elegante designs til de af jer der godt kan lide at gå klædt i tunikaer, og de er langt fra kedelige!

Vi kan jo ikke komme uden om, at en tunika er et fantastisk komfortabelt stykke tøj, særligt i de varme sommermåneder.

Hvad er det lige en tunika er?

Sidder du derude og undrer dig over hvad pokker det nu egentlig er en tunika er for en slags tøj? Ja så skal du ikke være flov, for det er der faktisk rigtig mange af os der ikke helt har styr på. Men en tunika er i sin oprindelig form en dragt som romerne bar. Det var en beklædningsdel der bestod af to stofstykker der var syet sammen på skuldre og i siderne, og de kunne være med og uden ærmer. Det er det sådan set stadigvæk den dag i dag, nu blot i mere avancerede snit og flottere designs – se selv billedet herover!

Du kan købe flotte tunikaer mange steder, bl.a. hos H&M, Topshop, Gina Tricot m.fl. – dette er de mest prisvenlige af slagsen. Men tunikaen i sig selv er altså enormt udbredt, også hos de mere glamourøse og dyre butikker/brands. Så lad os endelig bringe flere fashionable tunikaer ind i modebilledet, og få udryddet de stereotype tanker omkring modellen.