Din personlige stil afsløres af dit ur

Din udstråling og din stil afhænger jo af flere faktorer. Der er tale om dit udseende, din påklædning og dine smykker. Et ur er også et smykke, samtidig med at det er en nyttig brugsgenstand. Vi er jo afhængige af tiden i vores fortravlede hverdag. Mange går slet ikke med smykker, men de fleste mennesker har et armbåndsur, som de er glade for. Du bør vælge dette ur med omhu, idet du samtidig kan signalere til andre, hvilken slags person du er.

Skal det fremstå pralende med et stort ur med mange funktioner eller være lille og diskret? Eller skal det være lavet af guld og belagt med ædelstene? Skal det være et dyrt mærkevare ur? Mulighederne er mange, og du skal naturligvis tage hensyn til din økonomi. Her kan du læse om en urmagers professionelle syn på sagen.

Dit ur fortjener lidt opmærksomhed

Alle mennesker har i dagligdagen en relation til tiden og de ting, som de skal nå, ved hjælp af et ur. Rigtig mange mennesker har et armbåndsur, som de forholder sig til i hverdagen. Som alternativ eller et supplement findes der tidsangivelser mange steder: Væg- eller bordure derhjemme og på arbejdet. På computerskærmen, i mobiltelefonen…ja, uendelig mange steder.

Vi møder hver eneste dag mennesker, som er rigtig glade for deres ur, og som derfor får deres ur efterset, eller køber et nyt, når det gamle ur er slidt op. Hvert enkelt menneske har sin personlige måde at forholde sig til et ur på, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi er specialiseret i at vælge, og rådgive om køb af ure – ud fra helt individuelle kriterier. Vi fører ure i alle prisklasser – og fra helt klassiske ure, mode-rigtige ure og helt over til eksklusive ure. Uanset hvilket ur, du køber hos os, kan du stole på at vi indestår for kvalitet og aktualitet.

Vi hjælper dig til at finde det ur, der tiltaler dig og klæder dig godt.Fra urmærke til urmærke fokuseres på mode, sport eller det mere klassiske. Nogle vælger at være på forkant af moden med helt aktuelt urdesign. Andre vælger lidt mere klassisk og stilrent design, som en del af deres personlighed. Sportslook og mere teknisk udseende ure kan følge både mode og samtidig holde stil i mange år.

Hvilket materiale er bedst?

Stål udgør en stor del af vore kollektioner, men også andre materialer er med til at skabe urdesign. Plast, gummi, skind og silikone er blandt de mere modeagtige materialer – herunder også ure til sport. Ure fremstillet i 14 eller 18 karat guld fås fra flere af de eksklusive urhuse i verden – ofte suppleret med diamanter og andre ædelsten. Læs mere om urmageren her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *