Mode på budget

Sommerferien er ovre, og det er lig med slutningen på det fede sommerjob på lageret eller i jordbærmarken, som gav gode penge ved siden af SU’en. Men slutningen af sommerferien betyder ikke slutningen på en garderobe dikteret af modetendenserne. Derfor får du her på indlægget tips og trick til, hvordan du får mode på budget!

Bliv shoppeplanlægger

Et af de råd jeg kan give, og som jeg vil give på det kraftigste, hvis du skal shoppe på en SU og stadig holde dig inden for modetendenserne, så er det at blive shoppeplanlægger! Ved den enkelte sæsons og måneds start skal du så vidt det er muligt forsøge at visualisere de ting, du godt kunne tænke dig at tilføje din garderobe den kommende tid. Din strategi skal derfor være, at du går efter det der er på denne liste, når du shopper. Det du shopper, skal derfor kunne opfylde et reelt behov i din garderobe. Selvom der altid er undtagelser, kan jeg næsten med 100 procent sikkerhed sige (af egen erfaring), at de planlagte køb ender med at blive dem, som du bliver mest glad for i det lange løb – og det gør dit budget også.

Mode på nettet

Den bedste mulighed for at styre din shoppetrang er at shoppe på nettet. Hermed kommer du ikke forbi den ene butik efter den anden fyldt med stativer, som skriger efter at blive tjekket og prøvet efter. Jaja, så er der så meget andet man kan blive fristet af på nettet – men så kan strategien være at holde sig til én netbutik, f.eks. Stylepit som vrimler med brands, der matcher en SU. Tag Vero Moda som et glimrende eksempel. Vero Moda er et glimrende brand, som har fantastisk tøj tilpasset den mode, der er herskende i tiden. For at gøre det hele endnu bedre er deres priser helt i bund, som gør, at du kan shoppe mode på budget!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *