Christiane Schaumburg-Müller skal skilles

ef34b80e21f11c3e81584d04ee44408be273e5d511b213459cf4_640_divorce

Danmarks elskede kendispar bestående af smukke Christiane Schaumburg-Müller, der er blandt andet er indehæver af titlerne skuespiller, tv-vært, designer, danser, samt mange flere og rapperen Liam O’Connor skal skilles.

Kærligheden

Christiane Schaumburg-Müller offentliggjorde, at hendes og Liam O’Connors kærlighed havde nået sin ende og de havde valgt at smide håndklædet i ringen på det sociale medie Instagram onsdag d. 3 juni. Parret har nydt hinandens kærlighed i syv år, hvoraf de nåede at være gift i tre år. De sagde ja til hinanden ved et overdådigt bryllup på Valdemarsslot tilbage i 2012, hvor de året efter sammen købte en kæmpe villa i Hellerup.

Årsagen

Siden Christiane Schaumburg-Müller offentliggjorde, at hende og manden Liam O’Connor skulle skilles efter blot tre års ægteskab, har mange spekuleret i årsagerne til bruddet. Tidligere interviews med både Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor har afsløret, at parret ikke havde meget tid til hinanden på grund af deres travle karrierer, samtidig med at de også arbejdede forskellige tidspunkter på døgnet. Dette har fået mange til at tro, at årsagen til bruddet formentlig er grundet deres manglende tid til hinanden. Den rigtige årsag til bruddet kendes dog fortsat kun af Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor, der ikke har ønsket at gå i yderligere detaljer omkring bruddet og hvad der skal ske i forbindelse med deres hus i Hellerup. Du kan læse meget mere om Christiane Schaumburg-Müller i Billedbladet online.