Pas på dig selv på Black Friday

Det store juleræs starter dagen efter Thanksgiving, som jo altid falder på den fjerde torsdag i november. Derfor markerer butikkerne højtiden med tilbud, der er så vanvittige, at folk er klar til at slås for lige netop dén kjole eller de par sko, de har udset sig. Derfor er en huskeregel at passe godt på sig selv, når man begiver sig ud på rov på Black Friday.

Kaos på Black Friday

Nok er danskerne ikke lige så vilde og voldsomme som amerikanerne ”over there”, men mange tøjbutikker og lignende herhjemme er mindst lige så gode til at reklamere for Black Friday, og de tilbud, de kan køre af stablen, at lignende tilstande kan forekomme herhjemme i Danmark. Derfor skal du være påpasselig og meget hurtig, hvis du gerne vil have fat i den flotteste kjole fra den nyeste kollektion fra Maison Scotch eller Julie Brandt. Dertil må du endelig også væbne dig med tålmodighed, da mange vil stå i kø! Hvis du dog allerede nu ved, at du ikke har tålmodigheden til at få fat i den rigtige kjole, bør du ty til de online butikker.

Black Friday på Stylepit

Hvis du ikke har tålmodigheden til de fysiske butikker, og du (ligesom jeg) er vild med fashion og de nyeste styles, er Stylepit nu også med på fænomenet Black Friday, hvilket gør det hele mere overskueligt og let. Her har de fantastiske tilbud og meget lave priser på design- og kvalitetstøj! Wehuu, det er virkelig lækkert, da man kan fylde indkøbskurven til en langt lavere pris end normalt – garderobeskabet kan med garanti fyldes for ingen penge med det lækreste tøj takket være Stylepit. Jeg gjorde det sidste år, og skal helt sikkert gøre det igen, da jeg sparede mange penge på nyt tøj, jeg alligevel stod og manglede. Så jeg vil i den grad anbefale dig at springe køen over og shoppe igennem Black Friday hos Stylepit. Det betaler sig!

Billede: Powhusku