Designer udsalg

Mode 0 Kommentarer

Sommeren er for alvor i gang og det trænger til en masse shopping til ferien eller bare når man skal ud til sociale events og samkomster. En masse hjemmesider og butikker har haft udsalg siden starten af måneden, produkterne bliver revet fra hylderne grundet den utrolig billig pris. Dog er det vigtigt at holde sig til nogle regler for at nemmest undgå fejlkøb, hvilket ofte sker i sådan noget situationer hvor prisen er blevet sænket ekstremt. Husk altid at tænke dig en ekstra gang om, er det virkelig noget du kan bruge og gerne vil gå med i de næste par måneder?. Husk også altid at gå efter de basiske varer som du kan kombinere på mange forskellige måder og som holder til næste sæsons trend. Siden jeg altid shopper online, har jeg en masse gode hjemmesider at anbefale.

Ssense.com er en af mine yndlings sider, de har en masse lækre kvalitetsmærker så som Alexander Wang, The Kooples, The Row, Saint Laurent, 3.1 Phillip Lim og en masse andre fantastiske premium mærker. Deres layout af produkterne er meget fornemme, og det giver en større mulighed for at visualisere eller forestille sig tøjet. Dette er en af grundene til at denne hjemmeside er fantastisk.

Net-a-porter.com er nok en af de mest populære sider for de meste fashionistas. Den byder på alverdens af luxuriøse mærker som Givenchy, Helmut Lang, Stella McCartney, Balmain, Prada og en masse andre. En side hvor man oplever en fantastisk kundepleje og super fine indpakninger, det er som en shopping tur på 5th avenue eller rodeo drive leveret lige til døren.

Selfridges.com & Harrods.com er to af de departments stores jeg simpelthen ikke kan leve uden, to fantastiske britiske stormagasiner som også sælger online, Harrods som er verdens mest berømte stormagasin byder på mere end 200 internationale mærker, og Selfridge som er en af de største stormagasiner og har stor udvalg er de ekslusive designer mærker.