Sådan betegner vi ung fashion

Mode 0 Kommentarer

Fashion på den unge måde

Hvad er ungt? Hvad er fashion? Jo nu skal du høre. Der findes jo mange måder at betegne fashion hos unge på. Ungdommen holder på en masse forskellige looks. Da man var lille troede man, at når ens tøj matchede, var det fordi tøjet havde samme farve. Så gik alle de små rundt i matchende farvet tøj. Det er der ikke mange ældre der gør, dog heller ikke mange unge.

Hvad tager man på?

Tager man på hvad der nu lige er i skabet? Eller planlægger man det dagen før? Altså personligt, bruger jeg cirka 10 minutter om morgen på at finde noget tøj, det kommer selvfølgelig an på, hvor jeg skal hen. Mange unge får inspiration til tøj via Viunge eller Tumblr , hvor der altid er noget nyt man kan finde. Specielt Tumblr eller generelt andre blogs synes jeg er interessante at få idéer fra.

Ellers kan man kigge inde på sider der sælger tøj. Der synes jeg bare man har tendens til at se, hvordan modellen ser ud, og så tænke at det ikke passer til ens figur. Det er jo det gode ved blogs, der er en masse forskellige kropsformer.

Style

Det er jo sjovt, hvor mange tøjstile der findes, altså unge der vælger at “blive” emo, begynder for eksempel at gå med meget mørkt tøj, måske med et par enkelte neonfarver eller lignende. Hip-hoppere går i meget løst og oversized tøj. Og yuppier går oftest i mærkevarer, for at vise deres rigdom og storhed. Men det er jo helt op til den enkelte person, hvad han/hun vil gå med. Noget af det værste er, når folk skal kommentere negativt på andres tøj, eller generelt bare deres udseende – altså er det deres valg, de har valgt det og det, ikke noget andre burde blande sig i.

Outfit

Hvis du nu sidder og tænker, hvordan skal jeg finde inspiration til mit nye look eller tøjstil, her til det nye skoleår. Så synes jeg da du skal søge på google “outfit of the day,” der kommer en helt masse frem, som er super inspiration, hvis man er i tvivl.