Naturligt sommer look

Mode 0 Kommentarer

Er du ude efter det naturlige sommerlook?

Så læs endelig med her.
Mange går og søger efter et lækkert look her til sommer. Det skal være sommerligt, men samtidig behageligt og løst, i hvert fald til de varme dage.

Must

Tøj du bare SKAL HAVE her til sommer. Klipklappere, toppe, band tshirts? og selvfølgelig en bikini/badetøj.

Desuden er Bohéme som siges at være tøj med mere naturlige farver blevet ret populært. Den slags tøj kan både fås i kjoler, sko, trøjer og busker. Kjolerne synes jeg selv er super flotte! Boheme giver et rigtigt naturligt look, og ikke alle de “pang”farver som skriger i øjnene på en.

På mode

Men hvad er egentlig på mode denne sommer? Ofte er det altid en farve, man ser er på måde. Jeg glemmer aldrig det år, hvor alle havde en ferskenfarvet buksedragt eller ferskenfarvede tshirts på. Det var simpelthen noget af det sjoveste, for det var ikke en farve man som sådan havde lagt mærke til før. Og så pludselig render alle rundt i den.

Sort er ofte et valgt, som aldrig ryger af mode. – Det kan dog blive varmt, hvis man skal sidde ude i solen med langt sort tøj på.

Tag på hvad du har lyst til

Jeg mener bare, du skal ikke lade dig styre af andre. Bare fordi din veninde, nu har fået den flotteste bikini til 900kr, behøver du ikke at have den, hvis du ikke så godt kan lide den. Alle mennesker har deres egen smag. Selvfølgelig kan man få inspitation fra andre og ude fra, men ligefrem at kopiere sin bedsteveninde, synes jeg nu er for plat. Eller at kopiere en kendt, kan også hurtigt blive for meget. Fordi man skal leve op til rigtig meget, man måske ikke engang er i stand eller har råd til at købe.