Modeikonet Isabel Marant

Mode 0 Kommentarer

En boheme har en afslappet livsstil. En livsstil der ikke er bundet af samfundets normer og regler. Boheme er en meget præcis karakteristik af designeren Isabel Marantes kollektioner. Isabel Marante begyndte tidligt. Allerede som 15 årig redesignede hun gamle militær frakker og gav dem det Boheme-look, der lige siden er blevet synonym med Isabel Marante.

Isabel Marante tog sin uddannelse fra Studio Berqot fashion school, og fra da af har den franske designer ikke kigget sig tilbage. I 1994 åbner hun sit første studie i pariserkvarteret Marais, og i 1998 åbner hun sin første butik i det franske Bastille distrikt.

Fra nichebrand til modeimperium; Isabel Marant har lagt stor vægt på en naturlig proces. En naturlig proces der har tilladt hende at beholde sin kunstneriske integritet og givet hende friheden til at følge den stil hun lagde i de tidlige år. Isabel Marante modehuset har butikker på de mest fashionable adresser verden over. I Paris, London, New York, Madrid og såmænd også i København.

Stilen er cool, classy, skødesløs og ready to wear. Stilen er elsket verden over, og hver ny kollektion skaber ventelister. Det er ret godt gået og viser tydeligt, at sand talent kan man ikke holde nede.

 

Prøv selv Isabel Marants kollektioner

Jeg er ikke modeekspert eller fanatiker på nogen måde, men jeg kan godt lide kvalitet og jeg har en svaghed for Bohemestilen, så jeg satte mig for at udforske Isabel Marant kollektionerne. Det betød en tur på nettet, og der endte jeg på hjemmesiden www.elle.dk, som også er meget begejstret for Isabel Marant. Det ses tydeligt med al den omtale både personen og kollektionerne får.

På elle.dk kunne jeg læse mig til at Isabel Marant er en af de verdenskendte designere der har haft et samarbejde med H&M. Jeg kunne læse mig frem til at Isabel Marant også designer ure. Og jeg kunne nyde billeder af Isabel Marants flotte design. Hun forstår virkelig at kombinere det feminine med det rå. Jeg kan lide det.

Herfra er der blot at opfordre til at finde kreditkortet frem og aflægge Isabel Marants butik i København. Det bliver ikke billigt, til gengæld er det hver en krone værd. God shoppingtur.