Montana-reoler i alle rum

Mit liv 0 Kommentarer

Kunne du godt tænke dig, at se hvordan Montana-direktøren Joakim Lassen bor? Så læs med her.

Joakim Lassen er direktør for Montana. Jeg har fundet en artikel, hvor du kan få et unikt indblik i hans hjem. Vidste du for eksempel, at Joakim Lassen har Montana-reoler i alle rum? Selv i køkkenet! Se noget af artiklen herunder, se resten af den og billeder her.

Stue med masser af kant

Et maleri af Che Guevaras dødsleje af Marco Evaristti, en elegant sofa fra LK Hjelle, kelimtæppe, bord med kant fra Knoll, en PH-lampe og et par hænder, der griber ud af bordet. Ved første øjekast klassisk harmoni, men med masser af kant ved nærmere eftersyn.

Spisestue med Tivoli-stole

Tivoli-stolen, designet af Verner Panton, er blevet relanceret i en forbedret kvalitet, så stolene kan tåle at stå ude. Tivoli-stolen er et godt eksempel på en stol, der forener enkelt design med siddekomfort. Man sidder ganske enkelt fantastisk i den. Læg som Joakim Lassen et skind i stolene, når det er køligt eller bare for ekstra hygge. Spisebordet er fra Knoll, lampen over er fra Floss, og frugtfadet er købt i Italien.

Sæt stolen på bordet.

Miniaturerne af Tivoli-stolen og Myrerne blev lavet som bordkortholdere til Joakim Lassens morfar Poul Fritz Hansens 60-års fødselsdag. Miniaturen af ‘Jakkens hvile’ blev lavet til et jubilæum i dansk Møbelfabrikantforening.

Montana-reoler i køkkenet

Der er Montana-reoler i alle rum, også i køkkenet. Udnyt pladsen ved at hænge reoler med låger helt op under loftet, og bryd de lyse omgivelser med stole i en markant farve. Her er det to røde Tivoli-stole, som Joakim Lassen har relanceret i forskellige farver til en pris fra 2.966 kr. Bordet er designet af Joakim Lassen og er justerbart i højden.

Stuer en suite

Lejligheden har stuer en suite, så fra spisestuen kan man kigge ind til dagligstuen. Omkring spisebordet er Tivoli-stolen. Den håndflettede stol blev tegnet af Verner Panton til Tivoli i 1955 og er blevet relanceret af Joakim Lassen i forskellige farver.

Bryd det klassiske look

Bryd det klassiske look med pudsige skulpturer, stager, puder eller lignende. Stigen, der læner sig op ad væggen ud til køkkenet, er lavet af en af Joakim Lassens personlige venner, kunstneren Marco Evaristti. Væggen mellem køkkenet og stuen er delvist revet ned, så man ikke bliver isoleret i køkkenet fra resten af selskabet, mens man kokkererer.

Familens kunst på væggene

På væggene i Joakim Lassens hjem hænger der flere malerier og skitser lavet af familiens kunstnere blandet med tegninger, som hans to døtre Sofie og Katinka har lavet. “Jeg er meget glad for kunst og bliver inspireret af kunstens evne til at udfolde sig uden rammer,” siger Joakim Lassen, som har flere venner, der er kunstnere. “At have kunst hængende på væggene, lavet af nogen man kender, giver en ekstra dimension,” siger han.

Billede: jdeeringdavis

Billede: andrewarchy