Indretning: Pastel tendenser lige nu

Anmeldelser 0 Kommentarer

En af de helst store tendenser, når det kommer til indretning, er pastelfarver. Pastelfarver ses også i forbindelse med sommerhuse og kolonihaver, specielt kolonihaver, da det giver en form for hygge.

Med pastelfarver medfølger der dog også andre tendenser, nemlig den romantiske indretning. Den romantiske indretning er perfekt til dit fritidshjem, da det giver en meget afslappet følelse. På isabellas.dk kan du finde inspiration til din romantiske indretning og hvordan disse tendenser præges af rosa nuancer. Se artiklen her.

Indretning af dit fritidshjem

De forskellige tendenser indenfor indretning forbindes ofte med vores årstider. Tendensen til den romantiske indretning er primært i foråret og i starten af sommeren. På ellos.dk kan du finde inspiration til indretningen af dit hjem, du finder forskelige møbler, lamper, sengetøj og nips ting. Bliv inspireret her.

Indretning med vintage fornemmelser

Vintage og romantisk indretning forbindes ofte, og forveksles til tider også. De to stilarter forbindes ofte, og det kan derfor være svært at skille de to tendenser fra hinanden. Der er masser inspiration at hente til indretningen af dit hjem. En søgning på tumblr.com kan give en masse ideer. Søg eventuelt på “vintage interior”, “romantic interior” eller præciser hvilket lokale du ønsker inspiration til, så du kan få det mere målrettet. Hvis du søger inspiration til dit soveværelse, så søg foreksempel på “vintage bedroom”.

Billede: Wicker Paradise