Pastelfarver til dit hjem

Anmeldelser 0 Kommentarer

Er dit hjem blevet lidt trist og koldt? Tilføj pastelfarver til dit hjem, så du får en farverig tilværelse! Pastelfarver vækker ikke meget opsigt, men kan gøre en enormt stor forskel.

Er du bange for, at dit hjem bliver for feminint, hvis du tilfører pastelfarver? Bare rolig, isabellas.dk har samlet nogle ting, som du kan tilføje til dit hjem, der sørger for at der bliver ligevægt mellem det feminine og maskuline, så du får et skønt hjem. Du kan se hvad isabellas.dk’s bud på, hvordan man sørger for ligevægt.

Maskulin indretning

Inde på rumid.dk har de samlet deres 10 favoritter til en maskulin indretning. Du kan se deres favoritter her. Du kan tilføje nogle af deres favoritter, samt blomster og nips ting, mal eventuelt en væg i pastel farve, gerne en rosa nuance, og så har du den perfekte balance mellem den feminine indretning og den maskuline. Hvis du bor med mand, bliver han helt sikkert også glad for dette, du kan faktisk spørge ham til råds, hvis du tør det.

Rustik indretning

Du kan også vælge, at lave en rustik indretning og så tilføje pastelfarver og nips ting, dette giver også en god balance. Find smukke inspirations billeder ved, at søge på google.dk på “rustik indretning”, “maskulin indretning”, “feminin indretning”, “romantisk indretning” og “rå indretning”. Hvis du er god til engelsk, kan det godt være en fordel at søge på engelsk, da det giver flere resultater.