Jakkesæt bringer kvinden frem i dig

Mode 0 Kommentarer

Jakkesæt er ikke til at komme udenom denne sæson. Og med sæsonens væld af friske farver og print, har du rig mulighed for at finde et jakkesæt til enhver lejlighed og samtidig bevare din feminine stil.

Mange husker sikkert den britiske sangerinde Annie Lennox fra Eurythmich, som med sit ultrakorte hår og kantede og maskuline jakkesæt ‘generobrede kvindens ret til jakkesættet’. I dag er det (heldigvis) anderledes. Ja, jakkesættet signalerer stadigvæk autoritet, men jakkesættene kommer i  så mange farver, prints og former og kan sammensættes med feminint tilbehør på så mange forskellige måder, at det feminine og kvindelige udtryk kun bliver fremhævet med et jakkesæt.


Jakkesæt til hverdag og fest

Der kan være mange grunde til, at du skal vælge et jakkesæt. Måske har du fået nyt job, hvor det kræver, at du har et business look, eller måske du bare vil ændre din stil til at være mere selvsikker og elegant.

I Søndag kan du se sæsonens trend indenfor jakkesæt lige nu. Tjek det blomstrede jakkesæt ud, og se om du tør at hoppe i det til sommerens fester.

På denne blog kan du også få flere gode råd til, hvor du finder jakkesættet, der passer lige til dig og din type, og også få gode råd til, hvordan du pepper det op, når du skal til fest.

 

Skræddersyet jakkesæt fremhæver dine fordele

Skal du have et jakkesæt, som bare sidder perfekt uanset, hvordan du er bygget, så kan du vælge et skræddersyet jakkesæt. Hvis du er bevidst om din kropstype og hvad, de forskellige modeller, snit, farver og mønstre visuelt gør for din krop, kan du gøre meget for dit udseende ved at at få et skræddersyet jakkesæt. Du kan f.eks. fremhæve dine gode sider og skjule det, som du måske ikke er så glad for ved at få tøj syet specielt til dig. Er du interesseret i et skræddersyet jakkesæt, så se mere her.