Få styr på forårsgarderoben

Selvom termometeret stadig kan vise minus grader om natten, og temperaturerne er kølige i løbet af dagen, kan det være en god idé allerede nu at begynde at få styr på forårsgarderoben. Vejret kan hurtigt vende, og så er det jo rart at være klar til, når foråret banker på døren.

For nogle kan det måske synes lidt malplaceret at skulle tænke på forår allerede nu og ikke mindst forsøge at sammensætte en passende garderobe til denne årstid, når vejret stadig mest af alt giver os lyst til at krybe ned under dynen med en varm kop kakao. Men ikke desto mindre kan du både spare en masse penge, hvis du går i gang allerede nu, hvor der er gang i en masse udsalg og fede rabatkoder at finde. Du vil med garanti også få fat på en masse lækre forårsgodter før alle de andre – og hvem vil ikke gerne være den første til at se smart ud i diverse forårstrends?

 

5 uundværlige forårstrends

  1. Beskårede hvide jeans: Hvide jeans er en af forårets helt store favoritter, særlig hvis de er beskårede eller afklippede for et mere råt look. Hvide jeans kan det desuden sammensættes med alt hvad hjertet begærer. Skab et statement look ved at sammensætte de hvide jeans med en hvid top eller et hverdagslook ved at sætte dem sammen med en simpel t-shirts eller strik. Slå til med det samme og find hvide jeans på tilbud hos Zalando lige nu.
  1. Metaller: Foråret handler typisk om stærke farver. Men i år bliver der tilføjet endnu mere fest og farver til forårsgarderoben i form af metaller. Så ifør dig en lækker sølv nederdel eller en stram guldkjole til en lørdag aften ud i byen.
  1. Pastelfarver: Det kommer nok ikke som et chok at pasteller er hotte til foråret – den lyse pastelrose vil især være at finde i denne sæson. For at den lyserøde nuance ikke bliver alt for piget, kan den for eksempel sættes sammen med et par sneakers eller et par boyfriend jeans.
  1. En alsidig forårstaske: Efter at være blevet slæbt gennem regn, sne og slud, er det tid til at skifte din vintertaske ud. Benyt for eksempel en tote-bag, der ofte er billige og fås i mange forskellige nuancer og mønstre, hvorfor du snildt kan købe flere for at have nogle at skifte med.
  1. Blomster: Blomstrede beklædningsgenstande er tilbage som de aldrig har været det før, og der er ingen grænser for hvad du kan tillade dig. Køb en fin blomstret kjole for et feminint look eller et blomstret tørklæde, hvis du gerne vil være med på moden i en mindre skala.

 

Køb forårsgarderoben hos Zalando

Hos Zalando er de allerede nu klar med en masse lækre forårsmode, hvor der tilføjes og udvælges nye styles hver uge. Her finder du mange forskellige danske og udenlandske mode brands, hvorfor du med sikkerhed vil kunne sammensætte en stilet forårsgarderobe gennem Zalando. Du kan også finde rabatkoder her og være heldig at spare endnu flere penge på dit køb.

 

Billede: spera.de

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *