Vær med på moden som studerende

Det er ikke altid helt nemt at være ung i dag, hvis du vil være med på moden. Det er dyrt at følge moden. Dels skifter moden hele tiden, hvilket betyder, at det er dyrt at følge med tidens tendenser, men mange modebrands har det også med at skrue godt op for priserne.

Men selvom det kan synes økonomisk umuligt at følge med moden, hvis man sidder i en dyr Københavner-lejlighed som studerende på SU, så kan det altså godt lade sig gøre.

Det kræver selvfølgelig, at man skruer lidt ned for sine forventninger og er villig til at bruge lidt mere tid på at jage de gode tilbud. Det er ofte nemt at finde diverse tilbud, hvis man gider bruge lidt tid på at gå på jagt på nettet. På den måde kan man spare mange penge og alligevel finde nogle rigtig gode modefund.

 

Find mode til spotpriser hos Nelly

Nelly er en rigtig god online shopping portal, hvor du kan få meget mode for pengene. Nelly har altid en udsalgs sektion, hvor man kan spare mange penge og få fat i nogle gode modefund fra tidligere sæsoner.

Nelly kører desuden tit med en masse kampagner så som, ’3 for to’ eller ’spar 30% på jeans’. Lige nu kører de for eksempel en kampagne, hvor du kan købe kjoler til under 129 kroner.

Nelly er Nordens største online mode-forhandler. Man må derfor gå ud fra, at de har styr på moden og at der dermed skulle være en masse gode modefund til studentervenlige priser hos dem. Derudover kan der være en masse gode Nelly rabatkoder at finde.

 

Spar penge hos rabatkodeportalerne

Et andet godt tip som studerende er at tjekke diverse rabatkodeportaler, inden du betaler for dine vare. Der kan ofte være flere hundrede kroner, gratis levering, studierabat eller lignende at finde. Hos Rabatpiloten og Se & Hør Saver finder du alle de aktuelle Nelly rabatkoder, der kan benyttes, når du handler gennem deres hjemmeside.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *